Rumových degustací je velké množství. My jsme se ale rozhodli, že vám představíme ne rum, ale valentýnské párování rumových koktejlů, vína a čokolády.
Celou akcí vás bude provázet Lukáš Dvořák, rumový nadšenec a someliér, barman a Ondřej Pacovský, zkušený vinný someliér, odborník na biodynamická vína z Bistrotéky Atelier.
Uvítáme vás Welcome drinkem a během degustace ochutnáme 6 rumových koktejlů a 6 vzorků vín, ke kterým je napárováno 6 vzorků single origin čokolád z manufaktury Míšina čokoláda, které jsou vyrobeny metodou “Bean to bar”. Na degustaci se dozvíte více o výrobě čokolády, o vybraných vínech a koktejlech a jejich výrobě a také o principu párování a zákonitostech, jak se mezi sebou chutě ovlivňují. Těšit se můžete na parádní občerstvení od Meat Vandals.
Tato výjimečná akce proběhne 14. února v 19:00 v pražském rumovém baru La Casa de La Havana vieja.
Na degustaci vás čeká:
Vstupné na tu unikátní akci je koncipováno pro pár (2 osoby) a vyjde vás na 3 000 Kč. Přihlásit se můžete ve formuláři níže.